Pe 23 Aprilie se cuvine să aprindem candela, să facem închinăciuni și să plecăm ochii și tâmplele în fața Sfântului Gheorghe cel biruitor.
Să-l cinstim dară după canoanele bisericești cu bucate de post pentru doi orășenii cu obraze subțiri:
Zacuscă de vinete sulemenită cu ulei de măsline – 200 gr

Fasole bătută aromită cu fală și spor – 200 gr

Pentru felul doi:
Șase sarmale dolofane de varză, umplute cu orez și ciuperci să se răsfețe cocoanele și-n ziua de sec.
La ceas de primăvară timpurie să binecuvântăm sărbătoarea cu o prăjitură de post plină cu gem de caise.

Să învrednicim, cu mare grabă, notițele cu dorințele voastre la numerele de telefon : 0721 961 936 / 0775 609 233 / 0770 948 868. Între orele 10:00- 19:00 .
S-aveți parte de “vin doftorec și crăiesc” și-o viață brodată cu fir de aur și argint!
Garda Kerei Calița ot Jariștea a cumpănit solda doar cu 80 de băncuțe!