*Locanta Jariștea se redeschide pe 18 august!*

Lume, lume, sunteți pregătiți de zaiafet sub acordurile unui tambal? În plină lună a lui Gustar, Jariștea Locantă vă așteaptă din nou să gustați din toate  bunătățile cuhniei și pivniței sale.

Începând de miercuri, 18 august, Kera Calița vă întâmpină din nou cu bucurie în pragul Locantei dumisale, dimpreună cu isonurile Taraful Crailor de Curtea Veche, gata să vă aștearnă petale de flori și să vă picure ambrozie pe drumul de la ușă la masa gătită în strai de sărbătoare, încărcată cu bucate deosebite și cu gheridonul de alături aidoma bine garnisit cu sticloanțe rare, brumate cum se cuvine.

Întru celebrarea marii noastre culturi gastronomice, nu se va face rabat de la niciun amanunt al vechilor rețete culese de prin bucoavnele îndelung răsfoite. Dar, mai cu seamă, preacinstiții pășitori în local sunt rugați să ia aminte la lista de prețuri, ce a rămas neschimbată de un deceniu și mai bine. Baș-bucătarii gătesc merinde de poveste însă socoteala se face ca pe vremuri, în vecini, la „Leul și Cârnatul”, la Grădina „Șapte Nuci”, la „Pariziana”, „Suzana” ori „Luzana”.

Căci, dacă e să regăsim undeva atmosfera de basm – pe jumătate oriental și pe jumătate franțuzit – de odinioară, toată lumea știe că în Vechii București, între Mitropolie și Antim, o singură Locantă – Jariștea și o singură Jupâneasă – Calița mai știu să pună în operă țeremonialul bunei serviri într-un cabaret culinar!

Mănânci bine și pe săturate, bei numai minunății și te distrezi fără seamăn până târziu în noapte în acest cuib al plăcerilor de altădată, unde deopotrivă sufletul și stomahul vor fi încântate!

Depune mărturie, cu ighemoniconul de rigoare,

A Domniilor Voastre, Kera Calița care raspunde la numerele telefon:

*0721 961 936 / 0775 609 233 / 0770 948 868.*