Se cuvine sărbătorire cu mulțumire de 1 Martie la Kera Calița ot Jariștea!

Toate pe lume fost-au lăsate

Să se întâmple cu anume rost,

Cocoanele să umble fardate

De 1 Martie cu marțișor pompos!

Pe tot cuprinsul serii balul Kerei Calița iși va desfășura splendorile sub vegherea înțeleaptă a toate văzătoarei amfitrioane începând cu orele șase ale serii:

Un trio uluitor alcătuiesc varieteul  la Jariștea locantă : Bibescu “Barbă-Neagră”, faimosul vrăjitor al saxofonului și clarinetului, Daniel Costache pianst desăvârșit, artizan al clapelor de ivoriu, Cristina Ioana “Zeița” cântecului de odinioară. Senzația serii va fi chanteuse cu sufletul împăcat în ceas domol , prea frumoasa Elena Albu ce va cânta muzichia lui Anton Pann încununată de sunetul viorii ei care te face sa lăcrimezi de dor.

În apoteoza primaverii, mezelic: limba cu sos remoulade, ruladă de găină cu măghiran, unt de sardele, rulou de cașcaval cu struguri, brânză din Peloponez, drob de ficaței de curcan, măsline și vegetale felurite.

Felul de sațiu după tabietul Casei: pulpă de rață cu varză călită, mămăligă și ardei iutesaujumări de somn cu mămăliga și cremă de usturoi.

Zaharicale ca la cofetăria Nestor: Ruladă de ciocolata cu înghețată de vanilie.

Beuturi : O țuică de prună la țoi sau o vișinată cu farmecul de foc al Bucureștiului, apă de izvor la carafă și-o cafea gingirlie.

Pentru un suflet umblător la strălucirea stelelor, treceți vama doar un fișic de 120 lei.

Oaspeții pot apela la urmatoarele numere de telefon :

0721 961 936 / 0775 609 233 / 0770 948 868

Kera Calița ot Jariștea împreună cu voi, musafirii ei de seamă vor alunga împreună necurațeniile de peste iarna în lumina primăverii.