Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol laLocanta Jariștea!

 Jariștea nu se pleacă nici acum în fața năpastei! De miercuri, 27 ale lui Ghenarie, reîncepe benchetuiala juruită condusă de Marea Doamnă a Ospeției – Kera Calița!În premieră națională, la Jariștea Locantă, s-au rupt toate vrăjile pandemiei și s-a pritocit o deslănțuită meterhanea cu precunoscutul saxofonist Mieluță Bibescu, însoțit de baletul pe clape de ivoriu al lui Daniel Costache șideisonurile cu fior interbelic ale Miei Braia, Dorinei Drăghici, Ioanei Radu și Mariei Tănase interpretate de Cristina -„Zeița cântecului vechi”. Spectacolul are loc zilnic între orele 18:00 – 23:00, iar orarul restaurantului este de la orele 11:00 – 23:00.

Rezervări la numerele de telefon:

0721 961 936 / 0775 609 233 / 0770 948 868

Se schimbă și rânduiala bucatelor! Pășitorii în Locantă se vor bucura – așișderea în premieră – de două noi Meniuri binecuvântate pe toată durata zilei! 

Meniu gustos tradițional: „Ospăț domnesc pe Podul Caliței”

Platou de antreuricare-ți fac cu ochiul:Ruladă de cașcaval cu struguri – 50 gr                                                                               Ruladă de brânză de burduf cu chimen – 50 grFasole temeinic făcăluită – 100 grZacuscă de vinete – 100 grFelul doi sățios și savuros:Pulpă de purcel cu cartofi săsești – 300/200 grSauJumătate de pui copt cu cartofi țărănești – 500/200 grZaharicale cu dichis:Placintă Dobrogeană cu baton de vanilie Comilitonii vor scoate fiecare din pungă

 90 de galbenisunători!Belșug de băuturi, ape și cafele serviteàlacarte!Un țoi de țuică învechită în butoiaș de dud din partea Casei! 

Meniu pescăresc de altădată: „Năvodul de aur al Jupânesei”

 Platou de antreuriPorto-Franco:                                                                                                                     Salată de icre de crap – 50 grPastetă de anșoa – 50 grRuladă de somon cu spanac – 100 grZacuscă lipovenească cu pește – 100 grFeluldoicu ighemonicon:File de doradă cu orez sălbatic – 200/200 grSauPotcoavă de crap prăjită cu mămăligă și usturoi –200/200 gr

Zaharicale dintr-un vechi manuscript:                                                                                                      Ștrudel de dovleac cu scorțișoarăDesfătarea este prețăluită la 120 de icusari pe stil nou pentru fiecare distins mesean!Belșug de băuturi, ape și cafele serviteàlacarte!Un țoi de țuică învechită în butoiaș de dud din partea Casei!Să se umple cu vârf tipsiile, să vie carafele brumateși să-nceapă numaidecât cântările! Temenele din partea Kerei Calița, care vă așteaptă să-i treceți pragul cu aprig chef de viață nouă!