Iată care sunt noile meniuri cu care sunteți,de-acum întâmpinați la Locantă:

Meniu Cosmopolit din Vechea Evropă

prețăluit la 90 de pitaci (adecă 90 de lei noui)Antreuri (de pohtă):

Sul de cocoș ca pe vremea Elinei Cantacuzino

Ruladă de brânză sulemenită

Pastetă de ton „MaritimoFunchal”

Zacuscă balcanică de vinete

Crudități de tot soiul

Fel de sațiu:Medalion de neaoș râmător potrivit cu sos levantin de curmale

SAU

Piept de curcan trufaș cu pere din grădinile ardelenești

Dulce de răsfăț:

Ștrudel de mere cu scorțișoară ca la Curtea Imperială de la Viena

Se oferă și un țoi de țuică adămită de Văleni din partea Casei, iar licorile spirtoase, răcoritoarele și cafelele pot fi comandate à la carte. 

Meniul Regelui Pescar

arvunit la 120 de marafeți (adecă 120 de lei noui)Antreuri de pohtă:-Ruladă de somon norvegian cu spanac

-Brânză de burduf cu chimen (cunoscut și ca „sămânța binecuvântării”)

-Zacusca de pește a lui Terente – „Regele bălților”

-Potriveală de cașcaval cu struguri

Fel de sațiu:

-Saramură din crap de japșă dunăreană cu mămăligă aurie tăiată cu ață moromețiană

SAU

-Șalău fandosit cu sos meunière și capere, însoțit de cartofiori nature

Dulce de răsfăț:-Plăcintă dobrogeană cu brânză dulce împodobită cu merișoare

Se oferă și un țoi de țuică adămită de Văleni din partea Casei, iar licorile spirtoase, răcoritoarele și cafelele pot fi comandate à la carte. 

Meniu Claymoor

tocmit la 170 de galbeni (adecă 170 de lei noui)Antreuri (de pohtă):-Galantină de curcan în crustă de fistic

-Năvod neptunian de fructe de mare

-Terină de căprioară vânată de urmașii lui Robin Hood-Rulou de schweitzer cu kiwi

-Paupiautte de jamon serrano cu cremă de brânză spaniolă

Fel de sațiu:

-Medalion de vițel de lapte cu sos de cognac pe friganele cu purée de carote tinere

SAU

-Somon royal în crustă de nuci cu broccoli și orez sălbatic

Dulce de răsfăț:

-Tort Glacé cu frișcă alintată cu sirop de ciocolată

Se oferă și un țoi de țuică adămită de Văleni din partea Casei, iar licorile spirtoase, răcoritoarele și cafelele pot fi comandate à la carte.

Kera Calița iși pune sufletul zălog pe fiecare tipsie și v-o-mpodopește cu meringheză și crochini de migdale.