Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol laLocanta Jariștea!

Jariștea nu se pleacă nici acum în fața vitregiei vremurilor! De miercuri, 27 ale lui Ghenarie, reîncepe benchetuiala juruită condusă de Doamna Ospeției

Kera Calița!

În premieră națională, la Jariștea Locantă, s-au rupt toate vrăjile pandemiei și s-a pritocit o deslănțuită meterhanea cu precunoscutul saxofonist Mieluță Bibescu, însoțit de baletul pe clape de ivoriu al lui Daniel Costache și de isonurile cu fior interbelic ale Miei Braia, Dorinei Drăghici, Ioanei Radu și Mariei Tănase interpretate de Cristina -„Zeița cântecului vechi”. Spectacolul are loc zilnic între orele 18:00 – 23:00, iar orarul restaurantului este de la orele
11:00 – 23:00.
Rezervări la numerele de telefon:
0721 961 936 / 0775 609 233 / 0770 948 868
Se schimbă și rânduiala bucatelor! Pășitorii în Locantă se vor bucura – așișderea în premieră – de două noi Meniuri binecuvântate pe toată durata zilei!
 1.Meniu gustos tradițional: „Ospăț domnesc pe Podul Caliței”
Platou de antreuri care-ți fac cu ochiul:
Ruladă de cașcaval cu struguri – 50 gr
Ruladă de brânză de burduf cu chimen – 50 gr
Fasole temeinic făcăluită – 100 gr
Zacuscă de vinete – 100 gr
Felul doi sățios și savuros:
Pulpă de purcel cu cartofi săsești – 300/200 gr
Sau
Jumătate de pui copt cu cartofi țărănești – 500/200 gr
Zaharicale cu dichis:
Placintă Dobrogeană cu baton de vanilie
Comilitonii vor scoate fiecare din pungă 90 de galbeni sunători!
Belșug de băuturi, ape și cafele servite à la carte!
Un țoi de țuică învechită în butoiaș de dud din partea Casei!
2.Meniu pescăresc de altădată: „Năvodul de aur al Jupânesei”
Platou de antreuri Porto-Franco:
Salată de icre de crap – 50 gr
Pastetă de anșoa – 50 gr
Ruladă de somon cu spanac – 100 gr
Zacuscă lipovenească cu pește – 100 gr
Felul doi cu ighemonicon:
File de doradă cu orez sălbatic – 200/200 gr
Sau
Potcoavă de crap prăjită cu mămăligă și usturoi –200/200 gr
Zaharicale dintr-un vechi manuscript:
Ștrudel de dovleac cu scorțișoară
Desfătarea este prețăluită la120 de icusari pe stil nou pentru fiecare distins mesean!
Belșug de băuturi, ape și cafele servite à la carte!
Un țoi de țuică învechită în butoiaș de dud din partea Casei!
Să se umple cu vârf tipsiile, să vie carafele brumate și să-nceapă numai decât cântările!
Temenele din partea Kerei Calița, care vă așteaptă să-i treceți pragul cu aprig chef de viață nouă!